Optimaal VvE Beheer met:
Overstapservice zonder Opstartkosten
Transparantie door uw VvE online
24x7 telefonisch bereikbaar

Over Femur VvE Beheer

Fémur Beheer is een VvE beheerder met passie voor het vak. Sinds de oprichting van Fémur Beheer hebben wij ons bezig gehouden met het optimaliseren van onze diensten en kennis. Dit heeft als resultaat dat we mogen werken voor een groot aantal tevreden klanten.

Ruime ervaring
Het klantenbestand is in een aantal jaar gegroeid tot meer dan 70 gebouwen. We zijn erg trots op elke klant die zich bij Fémur Beheer aanmeldt. Elke klant proberen we dan ook optimaal te bedienen. 

Voordeel van Fémur Beheer
Wij zetten al onze kennis en ervaring in om het VvE beheer zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Zo zorgen we er met elkaar voor dat de waarde van uw appartementencomplex zo hoog mogelijk blijft en het beheer u zo min mogelijk kost. Zowel in geld, als in tijd en irritatie.

Snelle respons en 1 op 1 contact
Wij geloven er in dat een goede samenwerking alleen kan ontstaan door snel te reageren en één op één contact te behouden. De communicatielijn houden we daarom zo kort mogelijk. Wij streven ernaar om uw vragen en suggesties zo snel mogelijk te behandelen.

Vertrouwen door transparantie
Wij houden van openheid en transparantie. Door middel van uw VvE online kunt u altijd over onze schouders meekijken. Zo weet u waar wij mee bezig zijn.

Perfecte service
Door middel van uw VvE online, de calamiteitendienst en de VvE-overstapservice willen wij de klant optimaal van dienst zijn. We zijn voor calamiteiten 24 uur per dag / 365 dagen per jaar bereikbaar.

Makkelijk offerte aanvragen
Snel meer informatie over de kosten en werkwijze? Vraag dan nu gemakkelijk een offerte aan. Wij komen binnen enkele dagen bij u terug met een goed voorstel. Als u eerst contact met ons wilt, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Fémur Beheer is gespecialiseerd in zowel financieel VvE Beheer als technisch VvE Beheer. Wij zetten ons in voor VvE's in de regio Drechtsteden (Dordrecht, Papendrecht, Barendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam), Rijnmond (Rotterdam, Ridderkerk, Hoogvliet, Schiedam) en Haaglanden (Den Haag, Delft, Zoetermeer), Noord-Brabant e Utrecht.

Klant aan het woord:
"Sinds ruim acht jaar is Fémur Beheer onze beheerder. De samenwerking is erg goed, waarbij de professionaliteit van de medewerkers  opvalt. Financieel, technisch en ook (tot ingewikkeld) juridisch advies; je kunt het niet bedenken of Fémur is in staat ons daarbij te helpen. "

Bestuur VvE Sint Jorisplein Ridderkerk
Bekijk onze referenties Vraag direct een offerte aan!