Optimaal VvE Beheer met:
Overstapservice zonder Opstartkosten
Transparantie door uw VvE online
24x7 telefonisch bereikbaar

Service van Femur VvE Beheer

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn hebben we een aantal services die we standaard bij onze producten leveren. Door deze services zal de samenwerking tussen de VvE en Femur Beheer optimaal verlopen.

  • Calamiteitendienst
    De calamiteitendienst is van toepassing bij onze dienst Technisch Beheer. We zijn 24 uur / 365 dagen in het jaar bereikbaar.

  • VvE Online
    Transparantie is belangrijk voor het vertrouwen tussen de twee samenwerkende partijen. Om onze klanten optimale transparantie te bieden hebben we uw VvE Online met meekijk mogelijkheid.

  • Overstapservice
    Als u niet tevreden bent over uw huidige VvE beheerder, dan is het zaak zo snel mogelijk over te stappen. Femur Beheer helpt u met het overstappen.
Klant an het woord:
"Na een noodgedwongen overstap waren wij (VvE Jonkerbos) positief verrast door de voortvarendheid waarmee puin geruimd werd. Daarnaast is de servicedesk zeer correct en slagvaardig. Kortom, het bestuur is prima te spreken over de samenwerking, maar ook de bewoners zijn positief over de respons en het luisterend oor dat ze krijgen van Fémur Beheer", aldus het bestuur van VvE Jonkerbos.

Bekijk onze referenties Vraag direct een offerte aan!