Optimaal VvE Beheer met:
Overstapservice zonder Opstartkosten
Transparantie door uw VvE online
24x7 telefonisch bereikbaar

Planmatig onderhoud

Als basis van een goede VvE hanteren we een resevefonds dat overeenkomt met het planmatige onderhoud. Om dit goed inzichtelijk te krijgen hanteren we een meerjarenonderhoudsplanning. Een MJOP zorgt ervoor dat er inzichtelijk wordt gemaakt welke werkzaamheden wanneer dienen te worden uitgevoerd.Jaarlijks toetsen we het MJOP op urgentie van werkzaamheden. Aan de hand hiervan stellen we een advies op wat voor wordt gelegd aan de vergadering.

Optimale besteding budget
Als VvE krijgt u te maken met groot onderhoud aan uw gebouw. Wanneer kan wat het beste beetgepakt worden? Wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze, zodat het onderhoudsbudget optimaal besteed wordt. Hiermee leveren we een bijdrage aan de waarde van het gebouw, want een goed onderhouden gebouw is meer waard!

Uitvoering planmatig onderhoud
Het  aanbesteden,  de uitvoering, begeleiding en de oplevering van planmatig onderhoud kan door ons volledig worden ontzorgd. Voorafgaand aan het proces maken we heldere afspraken over de te volgen procedure. Fémur Beheer werkt uitsluitend samen met professionele en gekwalificeerde partijen, die periodiek worden getoetst.


Bekijk onze referenties Vraag direct een offerte aan!