Optimaal VvE Beheer met:
Overstapservice zonder Opstartkosten
Transparantie door uw VvE online
24x7 telefonisch bereikbaar

Technisch VvE Beheer

Technisch VvE Beheer - Volledig op de rit met Fémur Beheer

Goed technisch VvE beheer verhoogt het woonplezier. Daarnaast heeft een goed onderhouden gebouw effect op de waarde van uw eigen woning en dat is dan weer mooi meegenomen wanneer u besluit uw woning te verkopen.

Ons belangrijkste speerpunt bij VvE beheer is het verlenen van snelle service. Hierdoor zijn de problemen gewoon zo snel mogelijk opgelost en kunt u zorgeloos wonen. Om onze service concreet te maken onderstaand een aantal voorbeelden van hoe wij als VvE beheerder aan de slag gaan.

Gemakkelijk klachten en reparatieverzoeken melden bij uw VvE beheerder
Klachten en reparatieverzoeken kunt u gemakkelijk bij ons melden. Zodra de melding is ontvangen wordt deze aangemaakt in ons VvE programma, zodat u de afhandeling online kunt volgen. Vervolgens gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag. Uiteraard kijken we bij iedere melding direct of die voor uw eigen rekening is of valt onder de gemeenschappelijke kosten.

Wij onderhandelen voor u met toeleveranciers
Als VvE beheerder beschikken we over een uitgebreid netwerk mogelijke toeleveranciers. Hierdoor kunnen we eenvoudig de beste toeleverancier voor u selecteren en hen scherp volgen of ze blijvend de beste service tegen de laagste prijs bieden. Wanneer het gaat over grote investeringen zorgen we voor meerdere offertes, zodat u als VvE een keuze kunt maken. Uiteraard zijn we onafhankelijk ten opzichte van de toeleveranciers en besluit de vergadering welke offertes akkoord worden bevonden.

Ervaring met reparaties
Het hoge kennisniveau van onze VvE beheerders voorkomt dat er foutieve of te dure reparaties plaatsvinden. Door onze ruime ervaring hebben we al van alles meegemaakt. Daardoor weten we hoelang een reparatie ongeveer duurt en wellicht het belangrijkste, welk prijskaartje er aan mag hangen.

Optimale besteding budget
Als VvE krijgt u te maken met groot onderhoud aan uw gebouw. Wanneer kan wat het beste beetgepakt worden? Wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze, zodat het onderhoudsbudget optimaal besteed wordt. Hiermee leveren we een bijdrage aan de waarde van het gebouw, want en goed onderhouden gebouw is meer waard!

Altijd bereikbaar
Fémur Beheer is altijd bereikbaar. Buiten kantooruren, op feestdagen en in het weekend kunt u gebruikmaken van onze calamiteitendienst. De calamiteitendienst zit standaard in de beheerfee inbegrepen.

Onze aanpak ervaren?
Vraag een offerte aan en kijk hoe snel wij reageren of neem contact met ons op voor een demonstratie van ons VvE programma.

Bekijk onze referenties Vraag direct een offerte aan!